Låg profil...

Jag har varit tvungen att hålla en väldigt låg profil ikväll. Om jag hade tagit mig risken att bajsa runt, så hade jag verkligen inte kunnat gå hem normalt. Jag sitter och funderar, medans det bubblart lite härligt av alkoholen i tarmen som inte riktigt är mogen att komma ut. Jag skall göra en attack/auktion på stan, den 20/11 klockan 14:00. Alla som är lika bajsnödiga som mig, bör innfinna sig utanfan Statshuset vid detta klockslag. Vi skall därefter helt enkelt gå och skita överallt på stan.

Jag börjar kunna pressa...Det kommer en lite lös substans som lyckas stänka ner min röv med vattten. Om jag hade kunnat spela in ljudet av den så hade jag defenitivt gjort det, utan att tveka. Efter ett tag så inser jag att det inte kommer komma något mer. Det för räcka för ikväll.
Orka torka! Ta ingen skit!

Dagens Guld Skit





Dagens Guld Skit går till Oskar, som designade min blogg som bajsigt!

Bajskalas med kaffe

Jag börjar känna att kaffet har givet mig en ännu en så framtida uppdrag på toan. Det känns lite som om jag måste ringa rörmockarn imorn. Oskar kommer nog skicka en trevlig räkning också. För se hur den lyder. Men nog om det. Det börjar bubbla i magen, jag känner hur jag riktigt måste gå och skita. Jag sneglar mot ingången till toan. Jag känner den sköna odören från handfatet. Toalettpappret ser mycket frestande ut. Jag går in och sätter mig, känner den kalla sittsen riktigt omsvärmar min röv. Jag sätter mig UTAN att kolla toalettlocket är uppe, tyvärr så var det inte det. Så DÅ händer det som inte får hända. Jo, jag råkar skita på locket. Jag känner en lätt rodnad över detta. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra, skall jag skrika eller bara låtsas som ingenting? Jag torkar mig lite snabbt, men efter ser jag att jag brukade upp 2 rullar toapapper. Det var mycket skönt, Av märket Lambi. ( Extra smooth ) Ställer mig upp och går ut halvnöjd över min prestation.

Under min vistelse på toan, så tänkte jag på framtiden...
Jag skall nog sattsa på att bli electriker. Jag är ju trots allt bra att lägga kablar.
Orka torka, ta ingen skit.


Lös...

En dag som denna bör ingen vara i närheten av min toa. Den luktar ungefär som den på torget i Stockholm jag var på. Det var faktiskt en ganska trevlig upåplevelse nu när jag tänker efter. Men ack vad jag höll på att bajsa ner mig samtidigt. Idag har jag vaknat med 3 koppar kaffe med icke laktosfri mjölk. Det kan bara sluta i att jag halvt blir intresant i magen. Min tarm däremot försöker delge mig information om at jag inte bör dricka varken kaffe eller icke laktosfri mjölk. Men det skiter jag fullstädigt i toan ut. En sak jag kom på nu, vad vore Sverige utan sina fatala expriment utifrån ett fysiskt synsätt på skitnödiga i detta nu. Vet inte varför, men det bara känns som om världen kommer gå under om i fal jag fortsätter så här, att dricka icke laktos fri mjölk. En vacker dag, som inte kommer vara så specielt vacker sedan när jag har varit och sprängt toan och mig själv i små bruna bitar. Ack, det kommer inte se vackert ut. Sådära, nu är jag färdig. Hejhopp, Orka-Torka.

RSS 2.0