Flygplan och Korunas.

Hörde idag att ett amerikanskt flygplan hade av en händelse lyckats träffa en stor camping när dem tömde bajs och latrin-behållaren i luften. Var tydligen för något år sedan. Stod i tidningarna och hela köret.
Hur har detta undgått mig?!
Förövrigt, har tankarna gått lite åt affärsidén att starta ett toalett-museum.
Kommer nog dra in pengar tror jag. BRA plan.

Har även varit i Prag och utvidgat mina bajs och toa erfarenheter. Min mage har klarat sig förvånansvärt bra. DOCK med smärre morgontarmar. Men det hör till i vardagen. Ett tillägg i detta sammanhang är det att kaffe och nikotin är drivande för en skön och uppiggande start på dagen.
Detta är en faktor till varför jag inte har haft möjlighet till att leka på bloggen på senaste.

ORKA TORKA, Ta ingen skit!

Kork och skruv.

När man har Slemmigt Bajs, så har man fått en överproduktion av röv-vatten som har löst upp avföringen. Sedan har man lyckats torka sig med gammalt snorpapper i röven. På så sätt har bakterierna från snoret, återupplivats och förökats sig i tarmen. Därefter kommer man att lida av ''Slemmigt bajs'' en tid framöver. DOCK går detta att bota med lite råa ägg och smält plast.

Ett annat tillstånd är då man har en sak som kallas ''Sträng-fobi''
Väldigt ovanligt, men det finns tydliga fall utav detta tyvärr. Jag sörjer er, tappra själar där ute.
När man smekt för mycket gitarr, oftast vanligare på stål - Så börjar fingrarna absorbera strängarna in i blodomloppet. Kan också förekomma om man jobbar på en bilskrotnings-terminal, fast då med lite grovre metalobejekt i form av avgasrör och bak-axlar. Så i princip så kommer dessa minimala atomer i omploppet som har krypit in i blodcellerna bilda suksessivt längre och större avbildningar av den ursprungliga formen i rektum.
Detta, likaså det ovanstående går att lindra. ( notera LINDRA. Inte ''bota'' )
Tag en järnsåg - helst manuell, ( rekommenderar inte motorsåg. Precision är bra här. ) en stor flaska mjukgörande lotion och en kamera - För nöje fram i tiden.


Jag skulle vilja släta ut inlägget med lite gestalter från dem senaste dagarna.
Ni må kanske undra ''Hur har hans mage varit på senaste?!?!'' ''Har toan gått sönder?!?!?!''
Jag kan upplysa om att det har varit periodiskt på båda fronterna. Det som borde nämnas bäst här, är väl att jag faktiskt lyckades få stopp i min egna toa, som jag lagt otaliga summor på under mina år.
Som tur är så hade inte mitt kontrakt gått ut än hos min rörmockare. Fick en schysst deal. Så den är i bruk igen. Men med en större varsamhet framöver.
I övrigt - Ang. att min mage varit upp och ner; kan jag uttala mig att det var någon dag som hag kissade med röven. Var snäppet värre än den sedvanliga lösmagen. Hyffsat torr i anus efter bara ett dygn. Notera fortfarande att jag inte var magsjuk eller hade magknip heller för den delen. Vågade mig dock inte till läkare. Ansåg att ''Detta löser sig av sig själv'' Vilket det visserligen gjorde också.
Men med den...Låt oss säga, ''Erfarenhet'' har jag lite koll på sådant. Bör dock tillägga att jag var lite skeptiskt till detta en smärre tid.
Just det, en liten avslutande sak:
När ni kissar, tryck inte för mycket. Lätt hänt att det kommer bajs också.
( NOTERA - Detta är ingen äcklig blogg om urin! )





ORKA TORKA, Ta ingen skit!

RSS 2.0