Björnpluggar ( Förstoppning )

Förklarningen till själva begreppet ''Björnplugg'' tillkom utav att en björn får en s.k ''plugg'' i rektum, när den legat i ide under vintern. Och måste sedan pressa ut pluggen när den vaknar.




  • Den hedrade Festival-pluggen! Går inte att glömma! Förstoppning och halv-paj mage och tarm efter konstant supande på festival, utan någon större hygien eller dylikt. Brutal, helt enkel. Fast skön.

  • - Den efter, man spederat några dagar hos sin blivande partner eller ragg. Men inte tagit sig ann att inviga toan.  Inte så brutal, men ändå så pass att det har börja bildats en klagumur.

  • - Den man får utav att ätit för lite fibrer och otuggad mat. Finns inte så mycket att säga om den, tarmet har blivit överhettad av allt bearbetande av maten. Den har lagt av en viss tid och det har bildats lager på lager. Kan uppkomma en mild gasproduktion också. Denna plugg är dock relativt lättburen och därefter inget hot.

  • - Den omtalade pluggen av att vänta på Kim Sällman. Växlande tider, allmänt slö och han kommer ingenstans. Man blir frustrerad och tarmen vill egentligen hem och ha sitt roliga.
    Så man står bara och ser mongo ut. Inte för att det är dåligt på något sätt. Men i detta fallet är det nog mest dåligt.

  • - Den då man får av att vänta på att bli bjuden på en öl eller drink när man är kille på krogen. Ungefär lika process som att vänta på Kim, fast denna med en diskret bitterhet utav att det är hur lätt som helst för tjejer att få gratisfylla. Plus att det aldrig händer att man blir bjuden på krogen som kille. Såvida man inte är homosexuell och går på gaybar.

  • - Den man får när man så idiotiskt gjort någon tjej med barn och tvingas vara med på BB och hålla hennes hand när hon skriker och ser fördjävlig ut och man kan inte komma ur greppet hon håller av smärta för att hennes vagina håller på att spricka helt, fast man egentligen bara vill bort därifrån och klämma ut allt i tarmen och samtidigt spy av minnesbilden av ens partner ser/såg så förskräckligt ful ut.


    ORKA TORKA - Ta ingen skit!


GuldSkiten

Veckans GuldSkit går till tvättstugan!


16 nyanser av brunt

Skall äntligen återuppta min bajsiga blogg!

Osch, magen krånglar igen... Kan inte förstå den ibland. Fast och andra sidan har jag förmodligen bryggt sönder min kaffebryggare. Men jag skulle nog mer satsa på att det är månen som har med saken att göra denna gång. Månen å dess jävla utstrålning alltså. Likväl, har på senaste varit och beprövat nya ställningar på toan. En del intressanta faktiskt och riktigt roliga. Sedan funderar jag på att börja webbcam-blogga från toan som länge har varit en utveckling av min blogg. Förse hur jag gör med det.

Månadens OrkaTorka var nog när jag hade lös avföring här om veckan. Nämligen så att jag förbrukade omkring minst 3-5 kallingar/ dag. Så jag insåg till slut att jag borde öka på fiber i min kost. Men skall nämnas att det var ganska kul att notera alla nyanser i kallingarna och dess doft eller odör om man så vill säga så. Själv tycker jag det var en mycket berikad rum essens, blev som glad av den när jag vakna på morgonen och kunde känna lukten av avföring. Kalla mig nyskapande, det skulle nog bli en HIT på marknaden! Jag menar; alla koprofager osv.

ORKATORKA, Ta ingen skit!

RSS 2.0