Färdig koktkorv

Idag har varit en väldigt underlig dag. Jag steg upp som vanligt och kände hur min tarm inte fått skita på hela dygnet. Först DÅ insåg jag hur fördjävligt det var. Jag sprang in på toan, knäppte upp bältet,  jag kände den kyliga sitsen ge min röv en chock. Jag ryckte till! Var nästan som om toan var gjord av el. Jag försökte klämma ut det som jag hade inuti mig. Det gick inte. Sedan var det jobbiga som återstod, att kunna fokusera på det som var intresant med det hela. Jag försökte ochj försökte, det gick inte. Men då hittade jag en kvarglömd lakserings burk som var halvfull. Jag svepte hälften. Efter cirka en kvart så började det verka. Då sprutade det äntligen! Ghud vad jag hade längtat efter det! Ojoj! Allt kom ut på mindre än 2 minuter. Jag undrar dock nu vart min blindtarm är. Kan inte riktigt känna den. Visserligen har jag inte gjort det förut heller.
Vid detta läget vädjar för att torka mig. Det kommer bli kladdigt och blött. Jag känner hur jag bara vill resa mig upp och gå ut och låta det regninga och våta vädret ta hand om mig och min alltför grova rektum.

Orka Torka!
Ta ingen skit!

Dagens Guld skit




Dagens Guld skit går till Olle, som hjälpte mig att flytta till min och Sallas lägenhet den 12/12!

Blodigt med en pikant doft av bajs

Jag vaknar idag med ett ganska rejält magknip. Halvt krälar mot toan som jag hoppas skall lösa mitt problem. ''Spännande'' tänker jag och börjar närma mig Nirvana.Jag tar i allt vad jag orkar för att ta mig upp till toasittsen. Jag tappar taget om ringer. Jag försöker igen, denna gång gick det bättre. Käönner hur magen vill mig illa...Tar ett stadigt grepp om handfatet och försöker klämma ut lite skit, som jag nu ser är inte så värst behandlad av min mage och tarm. Tänker att detta kan ha varit varit jag har känt mig så pass illamående. Men det kommer mera utav detta! OJ! Rätt som det är så rammlar jag av toan och känner att jag bör ta mig upp igen och sätta mig på toan. Men det hinner inte mina tarmmuskler med ( som jag i förövrigt har tränat nu på senaste, så det är därför jag inte har bloggat på senaste ) Så jag struntar i att ta mig och och fortsätter klämma ut min innre skit på golvet istället. Det börjar lukta lite illa men samtidigt känner jag en lite diskret doft av nötter...Jag tror inte jag har ätit nötter på ett bra tag. Det kan dock ha varit den biten nötchocklad jag åt för en dryg vecka sedan. Ser man på, den har allt blivit till parfym den. Undra om jag kan få kontrakt på min egentillverkade parfym? Nåväl, det som stör mig är att jag inte har kommit på detta förut, att jag kan bara lägga mig varssom helst och skita på golvet, tänk vad bekvämt. Dock kan det bli lite intresant doft efter ett tag. Men som tur är har jag äntligen fått tag på en städerska som jag lyckades smuggla hem från Thailand. Hon var faktiskt väldigt billig om jag nu jämnför dem från USA. Däremot så ville hon ha en liten kompensation för mina behov av städhjälp. Jag sa att jag ser min skit som en form av Gudlig avkomma. Sådära, nu är jag klar. Hejhopp!
Orka torka! Ta ingen skit!

RSS 2.0