Speedskit!

Jag har dem senaste dagarna börja Speedskita. Det går ut på att få ut så mycket på så kortast tid som möjligt. Jag försöker slå¨mitt senaste rekord nu på 2.13 minuter att få ut 2,4 kg avföring. Jag kände mig utemordentligt peppad att klå det för en liten stund sedan. Jag vart sinnesrubbat skitnödig. JAg halvt sprang in på toan.Trycket började öka dramatiskt i tarmen på mig. Det var på gång! Jag slet av mig brallorna och intog min bajsposition och tröck! Medans jag sneglar lite på handfatet, tänker jag
'' Undra hur det kommer sig att folk bleker sitt rektum????''
Jag menar, vad finns det som är finare än en sprucken och blodig rövhål?! Det skall vara naturligt!
Under tiden jag tänker om detta verkligen stämmer, så ringer min telefon!
Det var farsan, Vilket får mig tillbaka till tanken att jag måste pressa, men hur skall detta funka medans jag pratar någerlunda normalt och stabilt i telefonen samtidigt?! Jag kniper igen innan jag svarar. Jag kunde inte lyssna på värst bra, eftersom att jag kände att en baddare var redan på väg ut, så jag lät den klida ut av sig själv denna gång.
Denna korv stänkte dock inte så värst mycket när den träffade vattenytan i toan, som jag förövrigt låtit guldförgyllas! 1300:- för en hel förgyllning! Tyckte det var en avsevärd deal för min del!
''Detta blir inte så mycket bättre..'' tänker jag och ställer mig upp och går ut för att sedan fylla på med lite lakseringsmedel.


Orka torka!
Ibland i det bra, ibland är det bara skit!

RSS 2.0