Insekter och ingen kontroll

Magen känns inte så bra...Mina tankar går till min vän, min älskarinna, mitt allt - TOAN!
Den brukar vara varm och välkommnande vanligtvis, men det är något som inte riktigt stämmer idag. Jag närmar mig toan lite försiktigt, nästintill kryper på grund av att mitt rektum har gjort uppror mot mig. Väl inne så verkar allt ganska normalt, så jag tolkar detta som ett gott tecken på dagens uppdrag. Jag har dock varit lite ostabil på senaste i magen och tarmen. Men idag känns det bra. Börjar med att ta ett stadigt grepp om byxorna, drar ner dem lite förföriskt. Har på min speciela tröjja jag har på mig då jag brukar skita. Sakta och varsamt sätter jag mig och kollar en extra gång om allt är som det skall... Det ser okey ut. Jag fortsätter proseruren. Mina tankar flyger iväg till den del av mitt liv som kanske inte är så upphettsande, men nu börjar det pulsera i rektum. Jag kämpar emot lite för att låta det komma ner i toan i en perfekt vinkel. Det lyckas. Jag finner mig lite extra exalterad över detta, jag har lyckats! Adrenalinet pumpar ut i kroppen - Jag får kraft igen att pressa. Denna omgång blir det inte som jag tänkt mig. Inte alls faktiskt. När jag är mitt uppe i situationen med att pressa andra gången, så kommer det en svärm med fjärilar och diverse insekter stormande med en hög fart! Jag får omedelbart panik! ''VAD SKALL JAG GÖRA?!''
Jag tar det första jag ser i handen för att försöka skydda mig! Det blev en tandborste, min egen till min fasa dessutom!
Lyckas över min förväntan ha ihjäl 4 stycken myggor! Tyvärr var detta inte någon större förlust för dem. Min tarm vibrerar till ganska omgående! Helt plöttsligt har svärmen med insekter försvunnit...''Jaha..'' tänker jag. Men icket det! Det slår mig nu att dem inte alls försvann, utan dem flög upp i min röv fylld av en halvt utpressad korv!!!! Nu tappar jag kontrollen helt över det jag förväntades skulle utföra för ett tag sedan! Jag glömmer bort att jag har byxorna nere och att jag är i princip naken då! Men det hinns inte med att tänka på nu! Jag reser mig upp och springer ut utan att vare sig torkat eller hämtat andan från överraskningen! Springer och springer! Ser ingen lösning på detta mer än att ringa ambulans! ''Jag ringer för helvete! Hur skämmigt kan det vara?! Får hoppas dem är nog proffitionella av sig bara...?'' tänker jag.

Resan slutar med att jag får en räkning på 250:- spänn och en jävla massor av människor garvar åt mig!
Aja, hoppas det går bättre i morgon då jag skall ta och inviga toan som jag sett på staden.
Hejhå - Ta ingen skit!

RSS 2.0